Beş Temmuz İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ; Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp, geleceğe ışık tutmak; Türkiye’nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir. TEMEL DEĞERLERİMİZ • Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı olmak • Topluma nitelikli bireyler yetiştirmek • Öğrencilerimizin fikirlerine değer vermek • Dürüstlük • Sevgi ve hoşgörü • Önerilere açık olma • Çalışkanlık • Sürekli yarını düşünmek • Bedensel,zihinsel,sosyal ve psikolojik olarak sağlıklı bireyler yetiştirmek.

Misyon: MİSYONUMUZ Biz, bütün öğrencilerimizin, • Eğitim-öğretimlerini sağlamak, • Onların; milli, manevi değerlere bağlı, • Kendisine, ailesine, ülkesine, tarihe ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, • Kendisini anlatabilen, • Bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen • Tutarlı, kararlı, paylaşımı bilen, • Topluma yararlı birer birey olmaları için varız

Başarılar:

Saatler: 08:40 14:20